relaxing time
na het regenseizoen komt de lente/zomerperiode. Misschien de komende weken meer zon de gehele dag. Echt een natuurland, aparte dieren. Hopen dat jullie geplande bezoekjes uit komen. Voor Edwin misschien toch wel een ervaring om dicht bij de dolfijnen te kunnen komen. Fijn dat jullie genieten en ook VAKANTIE vieren. Luieren. Loop je geen risico met het eten?
Enjoy.
hmmm.. klinkt goed een hotel aan het strand!
Luieren mag zeker niet ontbreken tijdens een goede vakantie.
Jammer van de dolfijnen en de schildpaddentocht. Maar een baby wasbeer maakt veel goed.
Nog gekke dingen gegeten?
Muchos besos!
Klinkt heerlijk!! Luieren hoor ook bij vakantie vieren en hebben jullie zeker verdiend!
Jammer van de dolfijnen, maar scheelt mijn wel iets minder jaloers zijn;)
Ohoh concurrentie van een wasbeer:P ben benieuwd naar de foto's! Hoop dat het weer wat constanter wordt voor jullie!
Kus
Hellohello!
Lekker hoor uitrusten aan het strand!! Vroeg me idd ook al af of jullie iets ontzettends lokaals qua eten hebben uitgeprobeerd? :) Have fun in monteverde, ben benieuwd hoe jullie het daar vinden!!
xxxx
Hallo lieverds!
Volgens mij zijn jullie op en top vakantie aan het vieren! En daar hoort strand en uitrusten ook zeker bij! Jammer van het misselijke boottochtje, haha! Een goed ontbijt doet wonderen!
Ben benieuwd naar Monteverde, zullen jullie vast weer veel moois gaan zien! GENIET!
Dikke knuffel!
Goed om te horen dat het weer wat beter is! Heurlijk! Hier is het maar koud en mistig, voor het geval jullie dachten iets te missen... ;-) Ben benieuwd naar de baby wasbeer, lief! Dikke kus en veel plezier!